Наш персонал и реквизиты компании

Морской бизнес

Работа - открытые вакансии

Порты, суда, компании...

Оффшорный флот...

Портьєри або жалюзі? Створюємо індивідуальний і неповторний стиль для вікон

Красиві штори - це важливий атрибут будь-якого інтер'єру, який створює в будинку затишок і особливу атмосферу. Розкішні штори з елементами декору (кистями, фестонами, бахромою, аплікаціями), здатні прикрасити будь-яке вікно. Однак, вибираючи їх, слід враховувати не тільки стиль і колірну гамму інтер'єру, але і об'єм приміщення, для якого вони призначені. Наприклад, для вузьких приміщень підійдуть портьєри з тканин з малюнком з горизонтальних смуг. Вони візуально розширять приміщення. Якщо в кімнаті низька стеля - потрібно вибирати малюнок з вертикальними смугами, який візуально «підніме» стелю. Щоб відчути приємну прохолоду влітку, на вікна краще повісити портьєри синіх, фіолетових і сірих відтінків. А взимку приміщення «зігріють» портьєри, виконані в червоних, жовтих і теракотових тонах.

Для того щоб дизайн штор виглядав закінчено, слід доповнити його за допомогою карниза. Адже карнизи служать не тільки для звичайного кріплення штор, а грають важливу роль в дизайні приміщення. Карнизи в Петербурзі - це широкий асортимент виробів всіляких форм, кольорів і матеріалів. Однак при покупці карниза необхідно враховувати, для яких штор штори він буде використовуватися - важкі штори можуть прогнути або взагалі зламати карниз.

Для тих, хто не любить штори і тюль, а цінує простоту і зручність, ідеально підійдуть вертикальні жалюзі. Вони добре захищають від променів сонця, бездоганно виглядають в будь-якому інтер'єрі, а за своєю функціональністю навіть перевершують звичайні штори. Сьогодні можна купити готові вертикальні жалюзі в Петербурзі або виготовити їх за індивідуальним замовленням, вибравши матеріал, текстуру і колірну палітру для жалюзі і, тим самим, створивши свій неповторний стиль. Окуляри грамоті не вчать.

Портьеры или жалюзи? Создаем индивидуальный и неповторимый стиль для окон



Красивые шторы – это важный атрибут любого интерьера, который создает в доме уют и особую атмосферу. Роскошные шторы с элементами декора (кистями, фестонами, бахромой, аппликациями), способны украсить любое окно. Однако, выбирая их, следует учитывать не только стиль и цветовую гамму интерьера, но и объем помещения, для которого они предназначены. Например, для узких помещений подойдут портьеры из тканей с рисунком из горизонтальных полос. Они визуально расширят помещение. Если в комнате низкий потолок – нужно выбирать рисунок с вертикальными полосами, который зрительно «поднимет» потолок. Чтобы ощутить приятную прохладу летом, на окна лучше повесить портьеры синих, фиолетовых и серых оттенков. А зимой помещение «согреют» портьеры, выполненные в красных, желтых и терракотовых тонах.

Для того чтобы дизайн штор смотрелся законченно, следует дополнить его с помощью карниза. Ведь карнизы служат не только для обычного крепления штор, а играют важную роль в дизайне помещения. Карнизы в Петербурге - это широкий ассортимент изделий всевозможных форм, цветов и материалов. Однако при покупке карниза необходимо учитывать, для каких штор шторы он будет использоваться - тяжелые шторы могут прогнуть или вообще сломать карниз.

Для тех, кто не любит шторы и тюли, а ценит простоту и удобство, идеально подойдут вертикальные жалюзи. Они хорошо защищают от лучей солнца, безупречно смотрятся в любом интерьере, а по своей функциональности даже превосходят обычные шторы. Сегодня можно купить готовые вертикальные жалюзи в Петербурге либо изготовить их по индивидуальному заказу, выбрав материал, текстуру и цветовую палитру для жалюзи и, тем самым, создав свой неповторимый стиль.

Очки грамоте не учат.

Персонал Євро Стар і реквізити компанії

Крюiнг, вакансії.

Робота для морякiв - відкриті вакансії.

Портb, суда, компанii...

Офшорний флот...



Счетчик PR-CY.Rank Херсонский ТОП